jarek Napisano 4 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2006 forum jakby przyspieszylo, nie wiem czy to moj komp czy jednak cos ze strona zostalo zrobione bo zdecydowanie szybciej mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2006 Nie wiem co sie stalo ale.... (glownie do JC) No to tak......, od sylwestra strona została przeniesiona na serwer dedykowany z bardzo szybkim łączem (najszybszym w naszym kraju). Dodatkowo strona, tak jak największe portale, jest "keszowana" czyli użytkownik otrzymuje generowany co jakiś czas obraz strony, a nie generuje jej za każdym razem. Przyspiesza to wyświetlanie strony i nie obciąża serwisu. Jeżeli są widoczne tego efekty to jest to mi miło, bo cały zabieg kosztuje majątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 5 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2006 Nie wiem co sie stalo ale.... (glownie do JC) Tez zauwazyłem ten kop - przyśpieszenie co mnie bardzo ucieszyło dzięki ci wielki SKI IBM KOMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2006 Nie wiem co sie stalo ale.... (glownie do JC) Rzeczywiscie smiga jak Maier Dobra robota JC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 Nie wiem co sie stalo ale.... (glownie do JC) warto było wydac ten majatek, dzieki zostaje teraz wiecej czasu na narciarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi