tomek42 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Pytałem o to wcześniej, ale zawsze w srodku postów na ten temat. Z braku odpowiedzi zadam je jako post główny. Mianowicie: Przymierzałem buty Tecnica diablo (mi sie podobają), ale gniotły mnie jakos dziwnie pod kostkami (oba). Zastanawaim sie czy to sie dogrzeje, rozgrzeje (dopasuje), czy dac sobie spokój? Coś mi mowi zeby odpuścić, ale moze ktos ma jakieś doswiadczenia podobne? Poza tym gnieceniem but lezal jak trzeba. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Masz odpowiedź we wcześniejszym poście. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Dzieki serdeczne. Chyba poprzymierzam jeszcze Lange i Nordica ; te po wstepnych przymiarkach wydawaly mi sie jakos najbardziej zgodne z moja fizjonomia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Jeśli szukasz zaawansowanego buta to z Langa próbuj CRL 80 FR, 90 FR Jeśli komfortowy to Concept 75, 85 FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Dzięki za info. Sądze ze to mogą być dla mnie buty ))Pozdrawiam P.S> W polowie lat 80tych jezdzilem w Langach i na Dynastarach, całkiem przypadkiem zreszta. Buty były super ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm8 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Ja też mam Lange i już się trochę wygniotły, poszedłem do sklepu przymierzyć, tak na razie bez zamiaru kupowania, żeby się lepiej poczuć i wziąłem CLR90 chyba , od razu pasowały. A miły pan zaproponował COMP100 na zasadzie przymierzyć nie zaszkodzi - no i super, jeszcze lepiej dopasowane, jakby na mnie była skorupa odlewana. Wniosek - przymierz też COMP100 ( od siebie dodam, że kasy na różnicę w cenie ci niestety nie dopłacę) Pozdrowienia Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Dzieki nie omieszkam przymierzyc. Co do forsy..cóż...butów nie kupuje sie co roku (przynajmniej ja nie mam takiego zamiaru) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Ja mam Comp 100, bardzo wygodne, klamry super, kupiłem uzywki za 600zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek07 Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Dopasowanie butów z wkładką termo...c.d. Witam na forum! Diablo Flame przetestowałem na dwóch sobotnich wyjazdach. Uczucie gniecenia pod kostką znika całkowicie w trakcie jazdy. Faktycznie z takim trzymaniem pięty spotkałem się pierwszy raz. Formowanie - żeby sprawdzić różnicę najlepiej przed wygrzaniem przejechać się i porównać wrażenia po wygrzaniu. Mi brakło cierpliwości i od razu buty poszły na grzałkę. W tej chwili poprostu świetnie trzymają a do tego nic nie gniecie itp... Trochę gorzej jak trzeba stać w kolejce - mam platfusa i przy dłuższym staniu bolą mnie podeszwy stóp ale to dotyczy każdego buta. Połączenie regulacji cantingu i elastyczności bocznej na razie wydaje mi się trochę dziwne ale na razie miałem za mało czasu żeby to dokładniej przetestować. Aha - Formowanie jest widoczne na wkładce po jej wyjęciu - jest tak dziwnie powygniatana. Bucika polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi