SB Napisano 3 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2007 Zaliczyłem 2 wyjazdy na narty, i kurna jeżdżę i buty gniotą i nie jeden tylko oba i nie np w stopę tylko wszęszie w palce, golenie, podbicie, kur.. wszędzie. A że jutro rano się wybieram do Białeczki to przytargałem je do izby z garażu nakładam, "jeżdżę" po pokoju-gniotą więc wyjmuję wkłady z nich i co widzę: PRAWY DO LEWEGO, LEWY DO PRAWEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Możecie się pośmiać tezaz ze mnie A balony Pani Mani? Były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Możecie się pośmiać tezaz ze mnie O balonach pani...A.. nic nie wiem bo to tajemnica ich alkowy. Ale za to wiem,że SB śmiga po Kotelnicy w tejże chwili i buty nie gniotą. Musi PRAWY do PRAWEGO,LEWY do LEWEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Możecie się pośmiać tezaz ze mnie Były by, ale balony (pęcheże) na nogach gdybym jeszcze tak pojeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Możecie się pośmiać tezaz ze mnie nie ma ludzi nieomylnych )) pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi