JC Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Od dzisiaj można śledzić w dziale "Sport" relację LIVE z zawodów Pucharu Świata w Narciarstwie Alpejskim, Skokach, Kombinacji i Narciarstwie Klasycznym. Dzięki współpracy z FIS nasza redakcja otrzymała oficjalną zgodę na prezentację relacji LIVE w naszym serwisie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl Pomysł super!! Ale ja miałem problemy pojawiał się komunikat po niemiecku, że nie można wyswietlić strony pod koniec drugiej serii skoków (może to tylko problem lokalny). Mimo wszystko extra. Gratuluje pomusłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl Super!! Właśnie śledziłem klasyfikacje w Zagrzebiu i wiem, że Karasińska załapała się do drugiego przejazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl super, tym bardziej, że ostatnio onet w tym temacie bardzo kuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl A to już problem był po stronie Niemców. W relacji z Zagrzebia nie było problemów i mam nadzieję, że ze skokami też już nie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl ...no to czekamy na sobotę i niedzielę, bo dużo się będzie działo, oj dużo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl a czy można gdzieś OGLĄDAĆ PŚ w necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl rewelka bo nasze portale ostatnio szwankują w tym zakresie (robiły tylko skoki ale to i tak duzo) i został tylko ES ale on ma spore opóznienia i człek sie denerwuje w pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Zawody LIVE na skionline.pl Zawody z Levi transmitował ES w internecie ... niestety pierwszy i ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi