ryba Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 http://www.funportal.pl/Zjazd_ze_szczytu/f0b4f118/podglad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 szacunek ....a raczej respekt przed idjitodebilami na parapetach w szczególności (jak słyszę za plecami ten charakterystychny chrobot parapetu to już chory jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psychoboard Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 szacunek przepiękne! po prostu z zachwytu mnie zatkało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 szacunek niezłe, ale mam wrażenie, ze trochę "podrasowano' obraz poprzez rozciągnięcie w pionie, aby zbocza wydawały się jeszcze bardziej strome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi