Alberto Napisano 20 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Witam serdecznie wróciłem właśnie z Tatr Słowackich, śmigałem po czarnej trasie na Łomnicy. Warunki na Łomnicy powyżej Skalnatego Plesa nawet niezłe, miła obsługa przyjemna kolejka krzesełkowa, czarna trasa co poranek wyprasowana jak stół. I można by tak bez końca opowiadać, gdyby nie mój pech, drugiego dnia wypadu złamałem nartke (pękła zaraz za płytą podczas bardzo dynamicznegio i agresywnego skętu), tak naprawde nie wiem co się stało, owszem katowałem je nieźle od początku sezonu, pare startów w slalomie...., nie mam wagi ciężarowca.... Musiałem skrócic urlop, bo coż było robić bez nart.., w tamtejszych wypożyczalniach narty carvingowej a co dopiero myślec o górnej półce nie uświadczysz. Poczekam na opinie ekspertów którym tę nartke wysłałem do reklamacji, a może ktoś z Was słyszał już o podobnych przypadkach, radzcie co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 20 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! Lepiej napisz, co to za narta, zebym przypadkiem w taka nie "zainwestowal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 20 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! na razie nie będe robił antyreklamy, zobaczymy jak się dystrybutor ustosunkuje do mojej reklamacji, jesli mnie będą chcieli zbyc to rozpętam burze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qox Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! Tak, tak tez bym chcial wiedziec....czdego nie kupowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! Lepiej napisz, co to za narty, bo jak ludzie z forum sobie takie pokupują, zaczną im pękać, a ty po fakcie podasz nazwę, to dopiero będzie burza!!! )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 21 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! musicie się do poniedziałku uzbroić w cierpliwośc, bo wtedy mam mieć odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrisoo Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! chyba robisz sobie jaja z ludzi!!!! kazdy chce wiedziec co to za firma a nawet jak ci wymienia na nowe to i tak nie zmieni faktu ze pekla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangurek Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! Nie męczcie człowieka!!! I tak już trochę powiedział - ze to Rossi Nie podał tylko modelu, a tu na górnej półce nie ma aż takiego wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! hej Nie tylko ja będę źle wspominał tę trasę Istnieje możliwość ze najechałes na kawałek skałki, w zeszłym roku (bodaj poczatek lutego) oprócz wystających kamieni, głównie po lewej stronie, przywitały mnie monstrualnych rozmiarów muldy i lód. Generalnie wiało grozą.. Ale do rzeczy. Zjeżdżając z góry drugi i ostatni raz w zyciu wykonałem `piruet` - niby nic ale przy takim nachyleniu i warunkach.. Narty wypięły (zaliczyłem zimowe zejście niemal do samego plesa;)) ale po wykonanaiu `dupozjazdu` powiedzmy niezbyt kontrolowanego (stromo a wyboiscie) okazało się ze mam elegancką rysę na butach(!!) + rozciętą rękawicę (!!). Natomiast w okolicy wiązania, trochę z tyłu znacznych rozmiarów `ubytek` ślizgu. A niby sniegu duzo.. To chyba dlatego wiekszosć narciarzy katuje się tam na 2-metrowych Kastlach;) Ale okolica ładna )) tymą_pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 21 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! mnie osobiście trasa bardzo sie podobała (przede wszystkim dawała niezłego kopa), kamienie były ale za szarfami które oznaczały granice trasy. Do poprzedniego postu napewno nie wjechałem w kamień, bo ten zostawił by całkiem niezły ślad a i sam bym to poczuł. Skoro już wiecie że to były rossi to moge podać model PP Viper STX 2002 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrisoo Napisano 22 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! ja przejechalem sie ta trasa w tym roku tylko raz miala byc dostateczna a ja bym jej nie dal nawet miernej oceny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 22 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! Mam jeszcze 2-metrowe Kastle )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 22 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! Panowie, bez obrazy, ale podniecacie się za mocno - narta to narta, mały pęcherzyk powietrza w kleju potrafi zepsuć najlepszą nartę. Widziałem już narty wszystkich producentów które były popękane(złamane) - jeśli miał bym się przejmować to dziś bym jeżdził na przedwojennych Zubkach. Pozdrawiam Robert PS.Życzę udanych rozmów z dystrybutorem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 22 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2003 Czy komuś w tym sezonie pekła narta?! dziękuje za życzenia, w poniedziałek mam miec odpowiedź......, powiedziałem im że MUSZE miec narty, 2 marca startuje w pucharze Atomica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 24 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2003 odrzucili..... odrzucili......., niestety zostałem bez nart przed pucharem Atomica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 24 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2003 odrzucili..... Nie popuść!! Idź do federacji konsumentów. Porada nic nie kosztuje a jak będą widzieć szansę, to Cię mogą reprezentować przed sądem polubownym. Pzdr Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 25 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2003 odrzucili..... Wydaje mi sie, ze ma marne szanse niestety. Raz, ze sprawa bedzie trwac, dwa - zawsze powiedzą, ze mechaniczne uszkodzenie (kamień, skala etc ). Chyba, ze jakis mocny rzeczoznawca stwierdziłby, ze narta miala wadę w tym miejscu. Moze w dobrym serwisie coś poradzą. Pzdr lukee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 26 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2003 Jednak przyznali mi racje Po długich i mozolnych analizach przyznali mi jednak racje!! Będe miał w piątek przysłane kurierem nowe nartki! W ramach rekompensaty obiecali przygotowac mi ślizgi do niedzielnego startu w pucharze Atomica we Wisle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 27 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2003 Jednak przyznali mi racje No to gratulacje, jednak się udało:))). pozdro luk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi