aga Napisano 19 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2003 witam wszystkich mam pytanie czy ktoś z was, a moze ktoś zna osobe która jest w stanie sprowadzić narte Fischera RC4 SC z zeszłego bądź tego sezonu oczywiście w dobrych pieniądzach( nie sklepowych za 2000 czasami i więcej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 sprowadzenie narty Rozejrzyj się na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 sprowadzenie narty popatrz na Allegro jak napisał Ci Łukasz jednak jeśli chodzi Ci o dobre pieniądze za tę deskę to 2000jest właśnie dobra ceną ...masz przynajmniej gwarancję jakości a kupując okazyjnie po tzw tylko tygodniowych testach pakujesz się w niezłe bagno..owszem można trafic na okazję ale to żadko się zdarza...najczęściej są to deski po zawodnikach z regionalnych klubów gdzie ta narta dostała w tyłek na stoku i w serwisie też- sprawdz krawedzie w takiej okazji i porównaj z nową deska...a potem wybór nalezy do Ciebie 1!! muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 sprowadzenie narty Na allegro mozna je kupic z wiazaniami (nowe!) przypuszczam za ok. 1600 zl, np. numer aukcji: 18086199, lub od razu do faceta: 505 163903, jest to hurtownia z Katowic, kupilem u nich narty przez allegro rok temu, wszystko bylo OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 20 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 sprowadzenie narty dzięki wielkie bede sie rozglądać na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 20 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 sprowadzenie narty dzięki wielkie bede sie rozglądać na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 sprowadzenie narty Za 1600 to jest niestety bez wiazan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 sprowadzenie narty to dobra cena bo w sklepiku stoją za 2000 więc zostaje Ci 400 na np. LD12 Tyrolki i już masz na czym się bawić!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 sprowadzenie narty Z wiązaniami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 21 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 sprowadzenie narty Wszyscy właściwie piszecie o najnowszym modelu 03/04, jednak słyszałam że można jeszcze sprowadzić zeszłoroczny modelRC4 a wiadomo model wstecz jest tańszy. U nas w Polsce nawet na allegro nie widziałam by to było możliwe (chodzi mi oczywiście o nową narte)są już tylko używane. Więc jeśli ktoś z waz zna kogoś kto jest w stanie załatwić nową będę bardzo zobowiązana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyzenio Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 sprowadzenie narty A czemu nie chcesz Atoma SL9 z wiązaniami 412 za 1700 w Makro? Przy obecnym kursie Euro jest mało prawdopodobne, żeby nowego Fischera ktoś ci za mniejsze pieniądze sprzedał (ja widziałem z miesiąc temu za 400, a przecież jeszcze coś zarobić trzeba). HCX też wyjdzie taniej. Pozdro, Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 sprowadzenie narty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rzadko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi