filok Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec Cześć Jutro tak na szybko na jeden dzień chcę gdzieś w pobliże wyskoczyć i mam dylemat Ski Paradise w Oscadnicy czy Karlov Mala Moravka ? Oscadnicę znam ale warunki są jakie są i działają tylko Korsarska 1 i 2 oraz Marguśka ,niestety nigdy nie byłem w Karlov . Podzielcie się opinią gdzie warto ? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec (edytowane) Godzinę temu, filok napisał: Cześć Jutro tak na szybko na jeden dzień chcę gdzieś w pobliże wyskoczyć i mam dylemat Ski Paradise w Oscadnicy czy Karlov Mala Moravka ? Oscadnicę znam ale warunki są jakie są i działają tylko Korsarska 1 i 2 oraz Marguśka ,niestety nigdy nie byłem w Karlov . Podzielcie się opinią gdzie warto ? Dziękuję Karlov stoki stosunkowo krótkie ale liczne coś jak Zieleniec, na końcu nawet czarna całkiem fajna. Dla mnie ośrodek ok. Najfajniejsze i najdłuższe właśnie na końcu w Klobouk. Edytowane 1 Marzec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wp Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec Klobouk nieczynny w tym sezonie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec Dziękuję Wam za informacje ale postawiłem jednak na Oscadnicę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Cześć Dzisiaj zaliczyliśmy Snowparadise w Oscadnicy.Lubię ten ośrodek już od lat z paru względów - w miarę blisko od Raciborza ,trzy kanapy,czarno czerwona trasa na Lalikach i tak ogólnie Dziś różowo nie było bo otwarte tylko dwie trasy na Dedovce oraz jedna czerwona na Marguśce. Na Dedovce śnieg jak kasza na Marguśce w miarę twardo i bardziej zmrożone, Laliki w ogóle bez podkładu . Ludzi mało ,brak kolejek do wyciągów więc jeżdżenie praktycznie na okrągło. Pod koniec dnia nawet słońce wyszło. Niestety prognozy nie są optymistyczne bo w przyszłą sobotę ma być około +10st więc blado to widzę 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi