mona mon Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Chce kupic narty Head z sezonu 05/06 i nie wiem czy zdecydowac sie na Worldcup i.SL CP13 czy allmountain C260i. Potrzebuje nart w miare wszechstronnych na ktorych bede mogla pojechac kazda ewolucje rowniez slalom! No i miec duzo funu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziatwa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Dylemat narciarza. Slalomki czy feeride? Help.. te od freeride'u tez skrecaja a tak pwoaznie to w drugim zdaniu sama sobie odpowiedziałas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Dylemat narciarza. Slalomki czy feeride? Help.. Nie wiem czy dobrze rozumiem...albo znowu ktos powie , ze sie czepiam... Ale wg mnie na zadnej z tych nart nie zabawisz sie freeride... Trzeba miec co najmniej 70 pod butem chociaz im wiecej tym lepiej. Sam zastanawiam sie nad narta freeridowa, ale wiem, ze kupuję także drugą parę do zabawy w skręcanie - pewnie sl9 pozdrawiam. michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek42 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Dylemat narciarza. Slalomki czy feeride? Help.. No to AMC 76 (pod butem) Najlepsza narta w tym roku wg fachowcow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts