HaLaSQ Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 No wlaśnie -->czy moglibyście mi coś więcej powiedzieć o tych nartach Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaLaSQ Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 Atomic Sweet Dady Niewiem dlaczego ale urwalo moja wypowiedz. Chcialbym je kupić do jeżdżenia 70% po stoku a 30%poza trasami, jeżdże krótkim skrętem narta przy narcie, czasami skacze, jeżdże po muldach. Moje pytania są następujące. Ile kosztuje ta narta?? Czy jest twarda tzn czy mi sie nie połamie ?? Czy bedzie dobra do mojego stylu jady bardziej zaawansowanego?? Niewiem czy czegoś nie pominelem!! Ale oczekuje na ODPOWIEDZI !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Atomic Sweet Dady JA myślałem raczej o Snoop Daddy, ale kupiłem zeszłorocznego Sugar Daddy izobaczymy co to za zwierze Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepki Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Atomic Sweet Dady no ale to sa mieciutkie narty na puszek, nieprawdaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaLaSQ Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 Atomic Sweet Dady Czyli co?? rozumiem że uważasz że te narty nie będą dobre do malych skoków?? A co myślicie o Volkl Unlimited AC3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tromba Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Atomic Sweet Dady to sa raczej narty freeridowe, typu bandity rossignola. ja bym nie eksperymentowal z nimi na stoku. do twojej jazdy polecalbym jednak metrony. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts