hubertjas Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam, jakby ktoś z was miał wypadek i potrzebowal pomocy prawnej, to znam firmę, która jej udziela. Sam miałem wypadek i korzystałem z jej usługi. Gdyby nie pomoc ludzi z te firmy napewno nie otrzymałbym tak wysokiego odszkodowania. Dużo zawdzięczam tym ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Dziękujemy. Nie chcielibyśmy korzystać. Ale nie daj Boże ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 zapytam wprost:p czy ci ludzie nie pracują dla Ciebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Ja miałem kiedyś nieprzyjemną sytuacje. Raz z powodu wypadku, dwa z powodu ubezpieczyciela! Po długi boja o to gdzie ma być przeprowadzone leczenie dopiero "GRUBE" argumenty spowodowały, że operacja odbyła się w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Jako niekwestionowany na tym forum (na 99%) lider w narciarskim pechu, a co za tym idzie po części w walce z ubezpieczycielskimi złodziejami dzięki bardzo. Zapamiętam ten wpis, choć myślę, że ze względu na wyczerpanie limitu pecha nie będzie mi ta wiedza potrzebna. Osobiście służę uprzejmie bazą danych zebraną na wlasnych gnatach na temat lecznictwa ortopedycznego w Bielsku, oczywiście nie na forum, bo mogło by być gorąco. Mam jednak nadzieję graniczącą z pewnością, że wiedza ta nie będzie potrzebna nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi