SB Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Czy Wam się też tak w domu "robi": http://www.planai.at/winter/index_4276_DEU_HTML.php na tej stronie jest film zobaczcie go!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 mam za małą lodówkę ale to się musi zmienić bo to dobra zaprawa dla zboczka narciarskiego,no i krzeseł trzeba dokupić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Heeeeehhhh, to dobre!!! I jednocześnie pocieszające że nie jesteśmy sami z tym naszym wariactwem Zdażyło mi się ze dwa razy zakładać narty w domu ....ale to było zaraz po tym jak wróciłem z nimi prosto ze sklepu. Hehe, ale była ceremonia, rozłożyłem sobie nawet koc żeby ślizgów na płytkach nie zedrzeć W butach po domu ganiałem więcej razy i nawet ostatnio próbowałem czy uda mi się weń jakoś wcisnąć moją skręconą kostkę.... i wiecie co? Udało sie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 autentyk: znajomy zmieniał sprzęt dwa sezony temu.. buty i narty... jakoś w listopadzie.. sobota wieczór.. żona zajeła łazienke.. no to pozakładał buty, narty.. taak dla sprawdzenia.. sprytnie wsunoł narty pod kanapę i pod stolik ... i siedzi przed TV i popija coś wzmacniającego... i delektuje się sprzętem... dzwonek do drzwi... zona krzyczy zeby otworzył... a ten zapomniał że narty ma zablokowane na linii kanapa-stolik... zerwał się do drzwi... jak żona usłyszała głośne PIERDUT.. to wyskoczyła sama otworzyc... podsumowanie: żona i teściowa w drzwiach pokoju... ten leży w slipkach, podkoszulku, butach i nartach... zaplątany w kanapę, przywalony stolikiem... i oblany piwem... tesciowa podobno dziwnie patrzyła pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 A to dobre.... Tak patrzę na kamerki poniżej czy to znaczy, że już tam jeżdzą??? Wracałem we wtorek z Kaprun i śnieg był powyżej 2000 m, a w okolicach Salzburga temp. +12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 ha,ha mozna,mozna.pojezdzic na kocu,to tylko kwestia ile wspomagacza przyjmiesz ... mi zdarzało sie to nawet w lipcu : tak wczesnie sezon rozpoczynałem... wczesnie bo około 1 w nocy ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 ....a co tam dzis tez popróbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi