mel1973 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Witam! Korzystałem z opcji "szukaj", wrzuciłem "Małachowski" - nic, później "Stary Smokovec" i też nic. Cos nie działa, czy też nikt z użytkowników nie poruszał tego tematu, w co nie chcę mi się wierzyć.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Poruszał: J poruszał tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5774 no i dalej do dupy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 w tym momencie nie przypominam sobie konkretnego hasła ale wpisywałem słowo z konkretnego posta i...... nic. też nie znalazło. rzadko używam wyszukiwarki a raczej wcale więc mnie to nie bodzie,jednak coś tam nie gra:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Zrobiłem test na hasło i ... smokovec - działa Małachowski - nie, bo nie mam informacji dot. tego producenta Jak wpisałem stary smokovec to znalazło wiele razy frazę: stary Jak wpisałem "Stary Smokovec" - to tez znalazło Stary Smokovec! Ważna uwaga! Przeszukiwane są tylko wiadomości i artykuły! Ale będę wdzięczny za uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi