aklim Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Jak donosi mój ulubiony;) GAT : "Miło nam zawiadomić, że trwają ostatnie procedury przed dopuszczeniem do ruchu Kolei Linowej "Szczawiny". Jeśli zakończą się one do piątku, to w najbliższy weekend zaprosimy wszystkich chętnych na pierwsze zimowe szusy! Planowane jest uruchomienie wyciągów z Hali Szczawiny na Halę Miziową (wyciągi nr V i VI), a jeśli warunki na to pozwolą, to także na Pilsko (wyciąg nr VII)." hmm , niepojęte !!! stało im się coś czy co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 A takie info znalazłem na jednym z portali internetowych, nie....nie.... nie na stronie COS tam jeszcze stoją dane z poprzedniego sezonu: Centralny Ośrodek Sportu, Skrzyczne od 22 października do 2 grudnia br. kolej nieczynna w związku z przeglądem technicznym. Oczywiście COS to tak jak drogowcy zima zaskoczyła:eek: . Dodam jeszcze że 3 i 2 tygodnie temu i dzisiaj byłem w Szczyrku i nikogo co przegląda krzesło nie widziałem, a te nowe kanapki jak se leżały na dole to tak se do dzisiaj leżą:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 W Szczyrku wszystko wszystkich zaskakuje. Dzisiaj słyszałem, ze w pazdzierniku ruszyła budowa nowej skoczni narciarskiej w Szczyrku na przyszłoroczne Mistrzostwa Swiata juniorów-styczeń. Pogratulować zapału i optymizmu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Widzę, że jest więcej osób doceniających starania GATu;) . Jeżeli otworzą, to jak sądzicie, jakie mogą być warunki, przygotowanie tras. Ja pamiętam, że pierwszy weekend zimy w ośrodkach GAT do najprzyjemniejszych raczej nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 A ja pamiętam tak wczesne weekendy jako bardzo udane. Z resztą - zwykle pierwsze są udane i te od marca Zawsze prawie pustki. Z tego co widziałem na kamerkach to od dwóch dni jeżdżą ostro ratrakami. Może być najlepsza okazja do świetnej jazdy w Korbielowie aż do marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi