mysiauek Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Sami zobaczcie : http://korbielow.net/galeria/displayimage.php?album=13&pos=5 Kurde, mój ulubiony wyciąg !! Krótka treściwa trasa !! No tak, już wiem !! Pewnie ten dojazdowy z parkingu do krzesła.... nieeee Panie Derwich -czy jak Panu tam- TAK SIĘ NIE ROBI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Przecież od dawna było wiadomo, że ten wyciąg zniknie! Taka była umowa z zielonymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Jacek, ja tam nie dochodzę co i jak bo jeszcze nie byłem na Miziowej. Ale jakoś przez tyle lat nie zniknął, aż nagle GAT ogłosił wszem i wobec, że będzie darmowy wyciąg z parkingu do krzesła...i patrzę na te fotki i chcę ich zabić ... Nie wiem co zielonym ten akurat wyciąg przeszkadzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 O ten wyciąg walka była już dawno!! No i zieloni postawili na swoim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Ech, no to fajnej trasie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Ktory to byl, bo nie umiem sobie skojarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajobb Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Wyciągu może nie być ale żeby trasą można było jeździć. ale będzie ludzi teraz na górnym wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Cóż, trudno jeździć po bardzo fajnej - choć krótkiej - trasie, jeśli nie wyratrakują jej. A po drugie - nie najlepszy jest dojazd z niej pod którykolwiek wyciąg. Pozostaje przelecieć koło schroniska i w dół wybraną samemu trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 brak słow do polskiej tępoty zielonych nie wiem w czym im to przeszkadzało co świstak sie obudzi?? kozica zrobi kupsko nie tam gdzie trzeba jezu no co za cymbały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 wyciąg stał w tej przecince na srodku ?? przy tym stoku z takimi "garbami"? faaajnie musiało tam byc chyba każdy lubi taką konfiguracje tras ze sciankami i wypłaszczeniami choc to ten odcinek wyjątkowo krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 ale dało sie z 2-giej strony objechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 wyciąg stał w tej przecince na srodku ?? przy tym stoku z takimi "garbami"? faaajnie musiało tam byc chyba każdy lubi taką konfiguracje tras ze sciankami i wypłaszczeniami choc to ten odcinek wyjątkowo krótki było super, na górze się rozpędzałeś, potem na płaskim szerokie łuki, potem zjeżdżało się naa lewą stronę i skok przy samym lesie na pierwszą ściankę, ze skoku jechałeś do wyciągu, aby tam na pełnej szybkości zawrócić i wjechać na drugą ściankę mniej więcej znowu po lewej, a tam przy większej prędkości miło stok uciekał spod nart a ty leciałeś w pozycji "na kulkę" (zjazdowa? poważnie - krótko ale treściwie i szyyybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi