jesku Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Czy działa GATowska trasa na Skrzycznych, jesli tak to jakie warunki dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 koleś skrzyczne to nie GAT tylko COS, wogole tak swoja wypowiedz sformulowałeś ze nie wiadomo o co chodzi, weź precyzyjniej sie zapytaj bo ze słownikiem rozczytać tego nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 OK , złapałeś mnie, to oczywiście COS Jutro jadę na GAT Korbielów, dlatego mi się popiętroliło Moze nie jestem zbyt dobry w polszczyźnie a pytanie jest proste::eek: Jakie sa warunki na Skrzycznych, bo jeśli jest OK to w sobotę tam pojadę. Bede wdzięczny za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 OK , złapałeś mnie, to oczywiście COS... ...Jakie sa warunki na Skrzycznych, bo jeśli jest OK to w sobotę tam pojadę. No to teraz żeś dał bobu:eek: . Warunki na Skrzycznych czyli na Skrzycznem i Małym Skrzycznem, czyli na COS-ie i na GAT-cie ... ... dlatego mi się popiętroliło ... Oj, troszke:) P.S. Co do warunków to nie wiem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Z tego widać ze Wy na prawdę nie wiecie po co siedzicie na tym forum Sadziłem ( jestem tu od kilku lat) ze forum ma być pomocne w rozwiązywaniu naszych problemów. Wielokrotnie skorzystałem z tej pomocy. Nadal jednak są tu "tacy" co się nudzą, nie wiele wiedza a zależy im tylko na próżnym mieleniu na forum aby tylko zaistnieć ( czy tylko tak spędzacie czas - współczuję ). OK jeśli wam moja gramatyka ubliża to przepraszam. Nie mam zamiaru Wam tłumaczyć zasad pisowni bez wzgledu na to czy mam racje czy też nie. ( Jeśli bedziecie nadal szli tym śladem to szybciutko zacytuję Wasze i nie tylko wasze wypowiedzi z kobylastymi błędami). Mam nadzieje ze odezwie się ktoś poważny i podpowie co tam na stokach w Szczyrku , bo szkoda mojego czasu na dojazdy który wole spożytkowac na stoku. Z góry dziękuję za pomoc a nie za kpiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Z tego widać ze Wy na prawdę nie wiecie po co siedzicie na tym forum Sadziłem ( jestem tu od kilku lat) ze forum ma być pomocne w rozwiązywaniu naszych problemów. Wielokrotnie skorzystałem z tej pomocy. Nadal jednak są tu "tacy" co się nudzą, nie wiele wiedza a zależy im tylko na próżnym mieleniu na forum aby tylko zaistnieć ( czy tylko tak spędzacie czas - współczuję ). OK jeśli wam moja gramatyka ubliża to przepraszam. Nie mam zamiaru Wam tłumaczyć zasad pisowni bez wzgledu na to czy mam racje czy też nie. ( Jeśli bedziecie nadal szli tym śladem to szybciutko zacytuję Wasze i nie tylko wasze wypowiedzi z kobylastymi błędami). Mam nadzieje ze odezwie się ktoś poważny i podpowie co tam na stokach w Szczyrku , bo szkoda mojego czasu na dojazdy który wole spożytkowac na stoku. Z góry dziękuję za pomoc a nie za kpiny. Jeśli przyjąłes mój wpis za kpinę to przepraszam ale użyłeś liczby mnogiej, co w wypadku tras na Skrzycznem akurat ma znaczenie. Więc ... ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 krzesło na Skrzyczne chodzi,kolejki ostatnimi czasy nie widywałem bo i nima do czego stać,a co na Jaworzynie się dzieje niestety nie wiem jakie są warunki śniegowe na Fisówce i Kaskadzie nie wiem pytałem kiedyś czy doliny chodzą i otrzymałem twierdzącą odpowiedź to drugie ze skrzycznych:D:eek: czyli Małe Skrzyczne i dalej na dół do Czyrnej nie chodzi bo trasy pogrodzone na dole chodzi Golgota i dwa orczyki powyżej tzw.Julian bądź tak dobry proszę oszczędź mi nerwów i moich nart,objedź to na swoich i opisz tutaj dokładnie:p proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Dzięki Figo Postaram sie objechać całość tras. Odpowiem w poniedziałek Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Dzięki Figo Postaram sie objechać całość tras. Odpowiem w poniedziałek Pozdrówka Tak naprawdę to ostanie zdanie w moim poście to był czysty żart. Ale czasem jest warto odwiedzić stare kąty. Często niestety okazuje się,że ........ trzeba szukać nowych kątów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Panowie dzis w radiu zet słyszałem raklame szczyrku z tego co mówili to tak jak w alpach ahahahahahahahahaha:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Panowie dzis w radiu zet słyszałem raklame szczyrku z tego co mówili to tak jak w alpach ahahahahahahahahaha:D TAK DROGO ? To fakt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 no i kolejek nie ma !!! jak w Alpach:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 I apartamenta puste podobno mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 I apartamenta puste podobno mają. nie poruszajcie nawet tego tematu bo jednemu naszemu koledze nie jest z tego powodu do śmiechu:mad: rzadko On pisze ale nas czyta. niestety na sytuację w Szczyrku nie ma On wpływu.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Figo przykro gdy dzieje się to znajomemu. Ale kuwa tym złodziejom co kiedyś chcieli ode mnie 60pln/osoba z piątku na sobotę za pokój może z 8m2 bez łazienki - to kuwa im to BARDZO DOBRZE !! Bo haj sizon i pełno luda !! A ja musiałem przespać ta nocka w scyrku. I niech się obudzą z ręką w nocniku i niech wpadną jak kupa w wentylator. To ja już dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 I apartamenta puste podobno mają. Mysiauek jakich apartamentów toż to są budy dla psow( to takie do spania w szczyrku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi