JC Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 [YOUTUBE]BOWnn1aH6_k[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 Pieknie, piekna pogoda, az boli jak sie patrzy Ja bym tam jednak na czesc gorki puscil pare ratrakow dla uzrozmaicenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 Heh, najwięcej męczarni ale i radochy, to jest zawsze po wywrotce w takim śniegu. Najpierw wyciągnięcie nart gdzie czasem brakuje paru (dosłownie) centymetrów a potem wstawanie. Ale jest fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 (edytowane) jak sie ma narty w puch to jest genialnie, we francji jak bylem pojeździlem jeden dzień na moich fischerach wc sc i masakra;D , ale kolega miał swoje do puchu i no genialnie sie jeździ, chociaz człowiek jakos dziwnie sie szybciej męczy:D a jazda między drzewkami no miodzio:) JC pochwal sie swoimi filmikami:P a co do samego filmiku fajny, nie chce powiedzieć że dziadki na nim jeździly no ale starsi ode mnie o troche i tez fajnie sie bawili:D ten śmiech to taki troche do Figowego podobny:D a to salto do przodu 1 klasa;d Edytowane 20 Maj 2008 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 Swietny film tylko tak przykro że do najbliższego kontaktu z tym takim białym mam taaak daleko i żeby w polsce sie dało tak posmigać film super od next sezonu mam zamiar troche dniów w puchu spedzić narty już zakupiłem do tego wmiare przystosowane wiec powinno być okej. Ten pan w pomarańczowym to chyba akrobatyke cwiczył przewroty i salta na 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 a wiecie ze ja jeszcze nie zaznałem takiego sniegu:( filmik fajowy no i to salto na koniec prawie -efektowne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 a wiecie ze ja jeszcze nie zaznałem takiego sniegu:( filmik fajowy no i to salto na koniec prawie -efektowne:D słabo szukasz:D musisz sie popytać Jacka o miejscowki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 słabo szukasz:D musisz sie popytać Jacka o miejscowki:D Bugajson jak wiesz ja od tego roku dopiero narciarz wiec z czasem wsjo zaznam-mam taka nadzieje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Ja bym tam jednak na czesc gorki puscil pare ratrakow dla uzrozmaicenia Nieeeee:eek: nie rób tego nie niszcz prawdziwego narciarstwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Nieeeee:eek: nie rób tego nie niszcz prawdziwego narciarstwa ... Kiedyś w podpisie miałeś coś takiego Prawdziwe narciarstwo zaczyna się tam gdzie kończą pracę ratraki i właśnie zastanawiałem się jak to rozumieć, bo można w dwojaki sposób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Przesłanie jest najfajniejsze: grunt to ubaw po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Kiedyś w podpisie miałeś coś takiego Prawdziwe narciarstwo zaczyna się tam gdzie kończą pracę ratraki i właśnie zastanawiałem się jak to rozumieć, bo można w dwojaki sposób.... Hmmm może lepiej by to brzmiało, gdybym napisał, tam gdzie nie docierają ratraki. Masz rację, że z tym konczeniem pracy too można to róznie interpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Przyznaj sie JC ze chodzilo Ci o polske stoki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Nieeeee:eek: nie rób tego nie niszcz prawdziwego narciarstwa ... Tylko delikatnie na jedna waska strone gorki Reszta pozostanie dzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 base ski Tutaj dopiero jest zabawa;) http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=1778399&server=vimeo.com&sho a tu w wydaniu polskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Mmmm banda wariatów SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi