JC Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Szymoszkowa będzie czynna Więcej informacji o Szymoszkowej: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_newsa=5425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość glotox Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 Widocznie taka u nas tradycja. Jak można w Szczyrku to czemu nie można by w Zakopcu przegradzać tras w poprzek. Prawda to,że prawo własności to święta rzecz. Ale do d... jest prawo legislacyjne i brak ustaw,takich choćby jak w Austrii i innych krajach. Wtedy takie astronomiczne kwoty nie rodzą się w główkach prawowitych właścicieli gruntów. Najpierw musi być 5 lat przerwy, żeby niektore góralskie główki zrozumiały kto jest dla kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 Być to ja tam byłem, ale latem. W sezonie zawsze przerażały mnie tam ceny za krzesło. Dobrze, że się dogadali, ale czy to przypadkiem nie przełoży się na ceny karnetu... . Mam nadzieję, że nie będzie to trasa tylko dla narciarzy za wschodniej granicy. Zakopane jako zimowa stolica Polski to już tylko wytarty slogan... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi