Tomi_own3d Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam, chciałbym sie dowiedzieć jaką polecacie: -mijescowość (miejscowosc blisko chopoku,albo blisko samego stoku,albo tez blisko do skibusa) -kwatery (szukam domku NIE HOTELU , na min. 8 osob w miare taniego,ale nie nory.adres strony jak mozna.) Z góry dziekuje za poświęcony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 (edytowane) Warunki bytowe wyśmienite:Penzion RADKA SK,może z tym skibusem to nie tak jakbyś chciał. Do przystanku pewnie 500 a może i 800 metrów Byłem kiedyś letnią porą.Moge z czystym sumieniem polecić. Mam na myśli nie tylko wnętrze domu ale całą "infrastrukturę imprezową". Co przy 8-mio osobowej ekipie może mieć nie bagatelne znaczenie.Tzn.:zadaszone miejsce do biesiadowania z grilem typu kominek ,drewno narąbane i suche,zapałki zamknięte w słoiczku aby były suche.Stół duży i ławy do siedzenia. Gospodarze wymagają tylko kulturalnego zachowania i pozostawienia tego miejsca w idealnym porządku. Edytowane 1 Październik 2008 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Podbijam temat Chętnie spiszę sobie od Was jakieś konkretne namiary na noclegi - podajcie również orientacyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Poszukaj w miejscowości Pavcina Lehota, to wioska najbliżej od Chopoka, tam każdy wynajmuje, mieszkałem tam 2 razy i było ok ale namiarów nie pamiętam - szukaliśmy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonGrass Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Chopok/Bodice - oddam rezerwacje 8 osobowej chaty na sylwestra Witam! Chętnie udostępnię namiary na 8 osobowa chatę w pobliżu Chopoku - w wiosce Bodice/Demanova ... niestety 8 naszych znajomych którzy mieli zostać zakwaterowani tam zrezygnowała, wiec chata jest wolna... jutro albo najpozniej pojutrze dzwonie do właścicieli i informuje ich o tym fakcie. Do tego czasu WY drodzy forumowicze macie szanse przejąc tą chatę. Pierwotny termin rezerwacji 28.12 - 02.01 - jestem pewien ze nie byloby problemu z zmiana. proszę odzywać sie do mnie na maila: eomateo at gmail.com, podam adres strony z informacja o tym miejscu oraz tel. Pozdrawiam i mam nadzieje ze będę miał możliwość pomóc w spędzeniu miło czasu! Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi