Azmadan Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 był ktoś może ?? bo jutro się wybieramy... i nie wiem czy mam sie bać kamieni czy nie aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 był ktoś może ?? bo jutro się wybieramy... i nie wiem czy mam sie bać kamieni czy nie aż tak Od nocy sypie bez przerwy Na hali Miziowej warunki są dobre. Niżej już będzie gorzej! W weekend będą czynne: - Kolej Linowa „Szczawiny” Polana Strugi- Hala Szczawiny w godz. 8.00-15.30 - Wyciąg nr V i VI Hala Szczawiny – Hala Miziowa w godz. 8.20-15.00 - Wyciąg nr VII Hala Miziowa – Pilsko w godz. 8.40-15.00 - Wyciąg „Kopiec” Hala Miziowa – Kopiec w godz. 8.50-15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 był ktoś może ?? bo jutro się wybieramy... i nie wiem czy mam sie bać kamieni czy nie aż tak Ja już zwiedziłem. Nic nowego nie ma. Kamieni zawsze tam się trzeba bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi