pablo aimar Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Witam serdecznie wszystkich miłośników białego szaleństwa. Mam nadzieje, że czas pozwoli mi aktywnie uczestniczyć w działalności tegoż forum Pozdrawiam wszystkich i przy okazji życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Witamy:) no i elegancko profil uzupełniony i sie przywitał takze witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Witaj, czuj sie jak u siebie Wesolych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Czołem! Miło powitać na forum. Zapraszamy do czynnego uczestnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Witaj! Tak jak Bugi napisał,pięknie profil wypełniony. Rzadko się to zdarza ,.......tym bardziej miło można powitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi