dareklewandowski Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Podpadłeś klient z taką gadką Jedno jest pewne,że Kolega rozruszał zapomniany wątek;),ale ciekawiej by było jakby napisał,czy w tym roku parking jest droższy czy tańszy:p A wracając do opłat parkingowych-w tym roku zapłaciłem 30 zł pod Szrenicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Jedno jest pewne,że Kolega rozruszał zapomniany wątek;),ale ciekawiej by było jakby napisał,czy w tym roku parking jest droższy czy tańszy:p A wracając do opłat parkingowych-w tym roku zapłaciłem 30 zł pod Szrenicą Z tego co patrzyłem cena się nie zmieniła - jest równie wysoka. Myślałem,że to ja ustanowiłem rekord pod Kasprowym:19 zł. Doszedłem do wniosku,że żeby czerpać przyjemność z szusowania w naszych ośrodkach narciarskich,trzeba podchodzić do tematu sposobem.Najbardziej skomplikowana kombinacja jest z COS na Skrzycznem,opisywałem to pod innym wątkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ja bardzo lubię jeździć na Czantorii, trzeba będzie zagryźć zęby ze złości na ceny i jeżdzić mimo takich kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Parking pod Czantorią za CAŁY dzień 6 zł :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi