JC Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Przeglądam forum i ze zgrozą stwierdzam, że tematy wielu nowych wątków brzmią następująco: - które lepsze, - co mi doradzicie, - jakie narty - konkretne narty - sam już nie wiem Zwracam się więc z prośbą o wpisywanie tematów wątków pełnym zdaniem w taki sposób, aby temat informował czego dotyczy wątek! Ułatwi to udzielanie odpowiedzi i przeszukiwanie forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Np temat został zatytułowany co o nich sadzicie[/b] a o wiele klarowniej by było salomon x-wing6...co o nich sądzicie? Pojawiła się jeszcze inna plaga na naszym forum nowych użytkowników jednego dwóch postów w dziale odstąpię kwaterę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Np temat został zatytułowany co o nich sadzicie a o wiele klarowniej by było salomon x-wing6...co o nich sądzicie? Pojawiła się jeszcze inna plaga na naszym forum nowych użytkowników jednego dwóch postów w dziale odstąpię kwaterę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareklewandowski Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Np temat został zatytułowany co o nich sadzicie a o wiele klarowniej by było salomon x-wing6...co o nich sądzicie? Pojawiła się jeszcze inna plaga na naszym forum nowych użytkowników jednego dwóch postów w dziale odstąpię kwaterę Ludzi dosięga kryzys,sam zaczynam odczuwać jego skutki,jak mam ratę płacić o 1000PLN WIĘCEJ,NIŻ 3 MIESIĄCE TEMU:mad:/FRANK CH/:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ludzi dosięga kryzys,sam zaczynam odczuwać jego skutki,jak mam ratę płacić o 1000PLN WIĘCEJ,NIŻ 3 MIESIĄCE TEMU:mad:/FRANK CH/:cool: hmmmm.... no ale ostatnie paręnaście miesięcy był frank nisko więc płaciłeś mało, czyli teoretycznie powinieneś mieć zaoszczędzone pieniądze na tą wyższą ratę z poprzednich miesięcy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareklewandowski Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Masz Sławek rację,ale wszystko to co udało się zaoszczędzić wydałem na ski:) To wszystko jest obecnie loterią-ci sami ludzie co proponowali kredyty w frankch,teraz proponują w euro-na takiej ekonomii też się znam:eek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Masz Sławek rację,ale wszystko to co udało się zaoszczędzić wydałem na ski:) Tak myślałem ale nie wypadało mi tego tak dosadnie napisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareklewandowski Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Wydalem na swoją pasję,tak jak Ty Sławku na to nie oszczędzasz!!;)Ale wracając do wątku-to gdzie ludzie mają szukać chętnych oszołomów,takich jak My-oczywizda na forach,dlatego pojawiają się takie info.Nie stać ich na wykup ubezpieczenia od rezygnacji z wyjazdu,a czasami lepiej znaleźć leszcza na odkupienie wycieczki/wyjazdu;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 Bardzo proszę o wpisywanie tematów wątków bez WERSALIKÓW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aressi Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Od pewnego czasu nie mam możliwości edytowania niektórych (?) swoich postów. Co może być tego powodem? : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted December 20, 2013 Author Report Share Posted December 20, 2013 Od pewnego czasu nie mam możliwości edytowania niektórych (?) swoich postów. Co może być tego powodem? : A możesz napisać dokładnie? Mobilnie Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratrak Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Też tak mam. Zauważyłem to w temacie "Typuj wyniki Pucharu Świata". Ponadto czasem zamiast spacji w moich postach z automatu pojawiają się gwiazdki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted December 20, 2013 Author Report Share Posted December 20, 2013 Ponadto czasem zamiast spacji w moich postach z automatu pojawiają się gwiazdki. Dlatego, że adresy pewnych domen są zablokowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratrak Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Hmm.. ja zauważyłem, że dzieje się*to tylko wtedy gdy ostatnią literą słowa jest polski znak z ogonkiem.. :wink:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Przeglądam forum i ze zgrozą stwierdzam, że tematy wielu nowych wątków brzmią następująco: - które lepsze, - co mi doradzicie, - jakie narty - konkretne narty - sam już nie wiem Zwracam się więc z prośbą o wpisywanie tematów wątków pełnym zdaniem w taki sposób, aby temat informował czego dotyczy wątek! Ułatwi to udzielanie odpowiedzi i przeszukiwanie forum. Mozna jeszcze wspomniec tematy typu "Pomocy" ... moim zdaniem walka z wiatrakami :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aressi Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 A możesz napisać dokładnie? Chodzi o to, że pod niektórymi moimi postami jest ikonka "edytuj post", a pod niektórymi nie ma. I w tym wypadku po zatwierdzeniu posta nie mam już żadnej możliwości modyfikowania jego treści, co czasami bardzo sobie ceniłem. : Tak jak napisał Jarek dzieje się tak np w wątku "Typuj wyniki Pucharu Świata". Ale nie tylko. : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts