JC Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Biegiem na Górę Żar, czyli Salomon Trail Running w deszczu i pod górę. W tym roku bieg był rekordowy, na starcie stanęło ponad 300 zawodników, a pogoda nie rozpieszczała, co możecie zobaczyć tutaj: Start http://www.aktywnelato.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=569&g_numer_zdj=1 Meta http://www.aktywnelato.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=570&g_numer_zdj=1 Najszybszy zawodnik wbiegł na górę z Międzybrodzia w czasie 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Jacku brałeś udział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Jacku brałeś udział? Poniekąd tak, ale tym razem pracowałem nad relacją zdjęciową. Żeby wybiec na Żar muszę jeszcze trochę popracować, a raczej pobiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Poniekąd tak, ale tym razem pracowałem nad relacją zdjęciową. Żeby wybiec na Żar muszę jeszcze trochę popracować, a raczej pobiegać. Jak już woda opadnie zacznij ćwiczyć!!!;)Fajne foty z imprezy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Kiedyś wyjeżdżałem na Żar na rowerze,ale o ile pamiętam,zajmowało mi to więcej niż 30 min... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Kiedyś wyjeżdżałem na Żar na rowerze,ale o ile pamiętam,zajmowało mi to więcej niż 30 min... Nie jest to informacja zachęcająca Admina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Nie jest to informacja zachęcająca Admina;) Admin lubi sport,więc pewnie spróbuję. Dodam jeszcze,że ja zawsze robiłem podjazd po przejechaniu przełęczy Przegibek - trochę łatwiejsza,ale zależy jak szybko się ją pokonuję... Zazwyczaj było ponad 30 st.C... Zdarzało mi się,że po jednym wypadzie traciłem 5 kg!Oczywiście nie bez skutków... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 8 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2009 czy może szanowny Admin brał udział w sobotę w Mountain Maraton w Ustroniu ? Wypatrywałem , wypatrywałem ale ...nie dojrzalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2009 czy może szanowny Admin brał udział w sobotę w Mountain Maraton w Ustroniu ? Wypatrywałem , wypatrywałem ale ...nie dojrzalem:) Jacek w tym czsie bawił już na Polskich Dniach w Kaprun;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi