JC Napisano 19 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2009 Kolekcja nart Armada na sezon 2009/2010 http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&sezon=09/10&producent=Armada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2009 ARG - świetna grafika ARG, JJ - ciekawe wymiary. Alpha1, Alpha2, JJ - chciałoby się wypróbować jako allmountain. JJ ma przedziwne taliowanie i promień. Jacek a przedstawiciel i ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2009 ARG - świetna grafika ARG, JJ - ciekawe wymiary. Alpha1, Alpha2, JJ - chciałoby się wypróbować jako allmountain. JJ ma przedziwne taliowanie i promień. Jacek a przedstawiciel i ceny ? Przedstawiciel ...? Pewnie zaraz się odezwie, bo jest tu stałym bywalcem i dziwię się, że nie wiesz kto to :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2009 Przedstawiciel ...? Pewnie zaraz się odezwie, bo jest tu stałym bywalcem i dziwię się, że nie wiesz kto to :eek: A to chyba już wiem To jeszcze ceny by się przydały. A jak się zmaterializuje przedstawiciel to może coś o potencjalnych testach ww. modeli wspomni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2009 Przedstawiciel ...? Pewnie zaraz się odezwie, bo jest tu stałym bywalcem i dziwię się, że nie wiesz kto to :eek: ... no to niech sie odezwie bo ja nie mam pojecia kto to (Leski?), ja tylko po laptopie potrafie poznawac No to mysle ze zrobimy jakies hurtowe zamowienie na freerajdowki po super hurtowych cenach !!!! jak by co to ja sie zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 20 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2009 Przedstawiciel się zgłasza Cieszy mnie to, że Armada, która przez większość kojarzona jest głównie z rynkiem nart freeski, coraz częściej zaczyna być postrzegana także jako brand mocno freeride'owy. W tym roku z liczącej 15 modeli kolekcji, aż 5 to narty freeride/big mountain. Zainteresowanych cennikiem i dodatkowymi informacjami o nartach proszę o kontakt mailowy [email protected] A przy okazji wrzucam linki do recenzji modeli ARV oraz JJ autorstwa jednego z najlepszych narciarzy freeride/freeski - Kostka Strzelskiego. Recenzja ARV Recenzja JJ A dla pasjonatów narciarstwa wysokogórskiego z najwyższej półki jeszcze link do relacji Kostka z tegorocznych zjazdów z Hińczowej Wprost i Rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2009 Czyli z tym allmountainem to naciąganie? Tylko poza trasą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 21 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2009 Jeśli pytasz o model ARV to spokojnie na nich po trasach pojeździsz - na każdych nartach TT da się bez problemu zjeżdżać - nie na każdych powycinasz skręty na krawędziach, ale nie do tego one są - choć np. na modelu El Rey bez problemu "powykładasz" się na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi