Gość scunek Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Proszę o info .... czy kupować ? - X wing Tornado O co chodzi z tymi cenami 2500 zł i 600 zł Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Wrzuć linki, żebyśmy wiedizeli o co chodzi. W zeszłym roku o tym pisałem, że można znaleźć np XW Blasta za 2500pln a można i kupić za 600pln. Tak to już jest w Polsce. Sam je kupiłem za 600pln z jakimś hakiem ale nie pamiętam już dokładnie. A "Made in Romania" nie ma się co bać. Mam już kolejne takie salomonki i jedyne co to na początku było widać odbite cygańskie brudne rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Kilka lat temu miałem buty salomona-falcony- wyprodukowane w Rumuni. Nie miałem żadnych zastrzeżeń.Były bardzo wygodne.Sprzedałem je z żalem za śmieszną cenę tylko dlatego,że potrzebowałem twardszych butów. Myślę,że nie ma się czego obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scunek Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Narty Made in romania Mam ciekawostkę bo zapytałem w tym oto sklepie http://www.top-narty.pl/narty/salomon/xw-tornado-3886.html i dostałem odpowiedź że pochodzą właśnie z w/w żródła a cena kosmiczna nie sądzicie ? w ski24.pl kupiłem za 600 pln czy to możliwe ze jadą na 500 % marży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scunek Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 (edytowane) jaki sprzęt ? zapytam jeszcz szanowne grono fachowców co byście polecili z tego zestawu ski24.pl dla średniozaawansowanego, raczej na stoki przygotowane, ale lubię jeździć również po lodzie i tyłem Edytowane 3 Wrzesień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Salomon -Made in Romania. To nic nowego. Tak jak Dacia to nic innego jak Renault. Było tak od wczesnej komuny. Rumunia zawsze współpracowała z francuskimi firmami. Kiedy za "wczesnego Gierka" u nas nawet o ołówki było trudno to w Rumunii można było zakupić bez problemu różnego rodzaju "cuda". Mam na myśli specjały biurowe typu: kredki,mazaki,pióra, najlepszych marek łącznie z Pelikan-em. Ot,taka łyżka dobrobytowego dziegciu w beczce wszechobecnego miodu ( czytaj biedy) Sory za oftopik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Hmmm to dziwne bo w polecanym sklepie nie widzę już tych nart. A w większej cenie mają dużo tańsze bez dedykowanej płyty i dedykowanego wiązania. Tak więc: 2500pln to za dużo, ale trzeba patrzeć też konkretnie co sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi