[email protected] Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Piszę bez wielkiej nadziei,bo duch sportu wśród forumowiczów wygasł całkiem, tak wynika z braku odzewu na inne posty o zawodach,w których każdy z nas może uczestniczyć,ale: na stronie SiTN znajdziecie info. i link do tych właśnie zawodów,styczeń 2010 w Słowenii,zapisy do 25.10, SL,G,SG. Można sie tam zmierzyć z Christianem Mayerem i Jure Kosirem,jesli się ma ponad 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 to po 30-stce to już weterani:eek:.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Piszę bez wielkiej nadziei,bo duch sportu wśród forumowiczów wygasł całkiem, tak wynika z braku odzewu na inne posty o zawodach,w których każdy z nas może uczestniczyć,ale: na stronie SiTN znajdziecie info. i link do tych właśnie zawodów,styczeń 2010 w Słowenii,zapisy do 25.10, SL,G,SG. Można sie tam zmierzyć z Christianem Mayerem i Jure Kosirem,jesli się ma ponad 30 lat. Eeee to młodzieniaszki! Mam już pewne doświadczenie. Miałem przyjemność startować z Franzem Kalmmerem, Ingemarem Stenmarkiem i Bojanem Krizajem, to dlaczego nie pościgać się z Mayerem, z którym zresztą, co roku, jeżdżę na teście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 5 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 (edytowane) Re Czyli dla uzupełnienia kolekcji pokonanych rywali,Pan Admin byłby skłonny??? Edytowane 5 Październik 2009 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Czyli dla uzupełnienia kolekcji pokonanych rywali,Pan Admin byłby skłonny??? O przepraszam, ale nie pokonałem ich. Taki gest wobec starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 O przepraszam, ale nie pokonałem ich. Taki gest wobec starszych pewnie jechałeś na jednej narcie tyłem...dałeś im fory;) bardzo ładnie z Twojej strony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 pewnie jechałeś na jednej narcie tyłem...dałeś im fory;) bardzo ładnie z Twojej strony:) Taaaaak .... Pamietam, że Stenmark jechał na swoich ołówkach o długości do nieba i kopary wszystkim spadły jak wycinał łuki na gigancie. Tego widoku nie zapomnę do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi