JC Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Nareszcie mogę już oficjalnie powiedzieć, że Bode Miller będzie w tym sezonie promował Trentino! Reklamę można zobaczyć na Eurosporcie! Dlaczego nareszcie, bo klip reklamowy mam u siebie od dłuższego czasu! Moim zdaniem jest zaaaajjjjjeeeefajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 szkoda ze na początku nie mowi Bondźorno ajm bode miller reklama przesmieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 (edytowane) Rzeczywiście, reklama jest prześmiechowa:D i z pomysłem a Bodzio chyba sie odnalazł w dowcipnym spocie, bo do najpoważniejszych zawodników to on nie należy:) Ta poprzednia Jego reklama (Barilla - makarony i sosy) była fatalna, tak drętwa i sztuczna:rolleyes: PS. Może ktoś podłapie pomysł na knajpkę z pięknymi widokami - tak sobie jeść spaghetti na wyciągu... Edytowane 24 Październik 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 (edytowane) długo oczekiwany poranek po taterce...0,65 ...no i oczywiście ...narty (brunetka warta grzechu) sikałem w gacie przy tej reklamie !!! pozdro :D:D Edytowane 24 Październik 2009 przez jozpa teterka to nie taterka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 jakby ktoś nie zobaczył reklamy na eurosporcie, to tu może po wielokroć. http://www.visittrentino.it/pl/articolo/dett/video-bode-miller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Najbardziej do mnie przemawia spaghetti serwowane na "krześle":) Nie ma straty czasu na wchodzenie do knajpy . Tylko nartowanie i nartowanie. Kurde powinien być taki "WARS" na krzesłach i w gondolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 A ja niedooglądawszy całej reklamy myślałem że on makaron reklamuje:D Kurde powinien być taki "WARS" na krzesłach i w gondolach. O tak to prawda:), mi dużo nie potrzeba, byle espresso podawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 (edytowane) Panowie co Wy tak o tym jedzeniu i piciu? przecież w gruncie rzeczy chodzi o .......................???????????????...narty!!! tralla,tralla...śmiech Millera na końcu tej reklamy...bezcenne, za wszystko inne zapłacisz jak chcesz! Edytowane 24 Październik 2009 przez jozpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi