stynky Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 również prośba oceniam swoje umiejętności na 6, mam 174 i 60kg wagi, rozpatruje x-wingi (teraz już nie 8 ale 10np po Waszych sugestiach), proponowano mi też salomony aero gt... Już nie wiem co wybrac. Lubię pobawic się na krawędziach. Możecie coś doradzic? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Oba te modele to fajne narty, na X Wingach bardziej można poza trasę uderzyc na jakieś lajtowe proby, w puchu pojeździć popróbować, jeśli nie masz takich planów to Aero będa bardzo fajne. Których nie wybierzesz bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Dzięki za pomoc Mężowi spodobały się te http://allegro.pl/item801577997_nowe..._neox_412.html I myśli, myśli,myśli Tylko Salomon Tornado,ewentualnie w-10:DO tych przedstawionych nartach nic szczególnego nie można się dowiedzieć,oprócz tego,że Metrony to sprawdzona marka,ale nie bardzo w tym przypadku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 oceniam swoje umiejętności na 6, mam 174 i 60kg wagi, rozpatruje x-wingi (teraz już nie 8 ale 10np po Waszych sugestiach), proponowano mi też salomony aero gt... Już nie wiem co wybrac. Lubię pobawic się na krawędziach. Możecie coś doradzic? Z góry dziękuję Bierz XW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi