kmusial Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Słyszałem o rękawicach które mają wszyte zabezpieczenie przed wybiciem kciuka. Czy spotkaliście się z takimi rękawicami? Kilka lat temu wybiłem sobie kciuk i jak niedawno usłyszałem o takich rękawicach to chciałbym sobie je kupić, jeśli oczywiście takowe istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Ja się nie spotkałem niestety, mieliśmy w ofercie usztywniające nadgarstek (snowboardowe) ale uszytwniające kciuk niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 13 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 To miało być jak słyszałem nie usztywnienie, tylko pętla zapobiegająca wygięciu kciuka do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Słyszałem o rękawicach które mają wszyte zabezpieczenie przed wybiciem kciuka. Czy spotkaliście się z takimi rękawicami? Kilka lat temu wybiłem sobie kciuk i jak niedawno usłyszałem o takich rękawicach to chciałbym sobie je kupić, jeśli oczywiście takowe istnieją. Level ma wkładki ochronne do rękawic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi