JC Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 W kolekcji Falke znalazłem ciekawy sweter narciarski, który powinien się sprawdzić pod kurtką w trakcie łojenia tyczek: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_odziez&id_grupy=3061&id_modelu=2533 Kilka ... siąt lat temu miałem "podobny" z Polsportu. Powrót do przeszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Kolorek dla SB Mnie się bardzo podoba ale ja już tyczek łoił nie będę Zresztą nie tylko tyczek :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Kolorek dla SB Mnie się bardzo podoba ale ja już tyczek łoił nie będę Zresztą nie tylko tyczek :p:p No ja smigam na tykach ale obawiam sie ze ok 800 zł za sweter nie jestem w stanie wydac , poza tym to mi nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 17 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2009 Ta cena ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi