nygusbest Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 zakupiłem je na allegro w opcji kup teraz za 400zł, na drugi dzień była podobna aukcja tzn te same narty ale zamiast literki"m" miały małego "+", z tego co wyczytałm to te z plusem to podobno narty rentalowe, poszły przez licytację w kwocie 460zł, stan był ze zdjęc i opisu bardzo podobny do tych które ja zakupiłem bardzo dobry:-) Ja za swoje dałem 480 chyba przepłaciłem ale nie ponosiłem kosztów wysyłki,a stan też bdb . A jak te narty wypadają w porównaniu do Fischerów RX7 bo miałem możliwość wyboru??? Jeśli miałby ktoś opinię na temat tych nart to bardzo bym prosił o wskazówkę bo może udało by się jeszcze je wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Jak narty w stanie bdb to cena w normie, ja bym na tego Fishera nie wymieniał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Jak narty w stanie bdb to cena w normie, ja bym na tego Fishera nie wymieniał. Ja też,Izor 9:7 jest bardziej ciekawszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi