JC Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 (edytowane) No i stało się. Po długim okresie przygotowań rusza www.skionline.tv, tak pod choinkę Kilka osób miało już okazję zapoznać się z serwisem. Dziękuję im za cenne uwagi. Tak na prawdę to sukces zależy od Was. Teraz czekam na sugestie, uwagi i krytykę, bo jako pierwszych Was informuję! Edytowane 21 Grudzień 2009 przez JC 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 bosko to sie zapowiada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 (edytowane) Problemy z rejestracją nie chce przyjąć email dobrze gdyby łapało na naszych obecnych loginach i hasłach Już złapało email trzeba wpisać a nie wkleić DZIAŁA super Edytowane 21 Grudzień 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 szata graficzna super dobry interfejsss wszystkiego najlepszego i zeby nam to rosło i rosło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 szata graficzna super dobry interfejsss wszystkiego najlepszego i zeby nam to rosło i rosło:) no szata zgrabna na maxa-przejzyste no i kto dodawał filmy tez nasz szanowny inwigilator zwany w pewnych kregach SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 (edytowane) No i mamy pierwsze filmy. Autorem jest Szymonidius. Film 1: http://www.skionline.tv/skionlinetv/?id_video=306 Film 2: http://www.skionline.tv/skionlinetv/?id_video=305 polecam "przejazd" przez box Edytowane 21 Grudzień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Mam pytanie do JC. Czy można na skionline.tv dołożyć nowy dział pod tytułem Historia Narciarstwa? Mam trochę ciekawego materiału i chętnie się nim podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Super, wygląda zachęcająco!Zauważyłem problem - nie wiem czy tylko występujący u mnie, ale nie wyświetla mi miniatur filmików i czasuPoniżej screen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Fajna platforma. Jako zalogowany użytkownik chciałbym filmy, które mnie interesują wybrać do swojego kanału (oznaczyć, jako ulubione), aby za każdym razem ich nie szukać. Kanał użytkownika mógłby mieć możliwość edytowania nazwy, dodawania zdjęcia itp. Zamieszczone filmy, albo kanały użytkownika mogłyby mieć statystyki: ilość subskrypcji, ilość video uznanych za ulubione itp. Użytkownik/kanał użytkownika miałby bezpośredni link, który właściciel mógłby przesłać swoim znajomym lub osobom, z którymi chce wymienić uwagi dot. zawartości clipów video, które będą w jego kanale. To moje sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Wczoraj była zapowiedź-filmikiem z Nowej Osady,z Bugim i Johnym w roli głównej;) Fajnie,że ruszy na dobre platforma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Super, wygląda zachęcająco! Zauważyłem problem - nie wiem czy tylko występujący u mnie, ale nie wyświetla mi miniatur filmików i czasu Poniżej screen Jutro to poprawimy. Wiemy o problemie i będziemy z tym walczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Fajna platforma. Jako zalogowany użytkownik chciałbym filmy, które mnie interesują wybrać do swojego kanału (oznaczyć, jako ulubione), aby za każdym razem ich nie szukać. Kanał użytkownika mógłby mieć możliwość edytowania nazwy, dodawania zdjęcia itp. Zamieszczone filmy, albo kanały użytkownika mogłyby mieć statystyki: ilość subskrypcji, ilość video uznanych za ulubione itp. Użytkownik/kanał użytkownika miałby bezpośredni link, który właściciel mógłby przesłać swoim znajomym lub osobom, z którymi chce wymienić uwagi dot. zawartości clipów video, które będą w jego kanale. To moje sugestie. Rafał, Masz 110% racji! Będzie wszystko, tylko poooowoli Dziękuję za sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Zapowiada się mega stronka Moze by tak zrobic oddzielne kategorie jak RACE FUN CLASSIC ADVENTURE itp? Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Widze pare zajomych filmikow nie mogłem sie doczekac, teraz jestem ciekaw jak potoczy sie los tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi