artie40 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Witam, świeżo zarejestrowany, od dłuższego czasu czytający. Trafiłem na interesujące ogłoszenie na allegro ; http://www.allegro.pl/item881308489_narty_volkl_racetiger_sl_160_cm_ipt_12_2009_krk.html Przymierzam się do*takiej narty, rok temu jeździłem na niej 1 dzień, wrażenia super. Jak oceniacie stan sprzętu - wg mnie jest nieźle, ale może coś*mi umknęło. Dodam, że wzrost 178, waga 70-72, umiejętności 5+/6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Zapytaj usera SB - bodajże jeździł na czymś takim w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Krawędzie dość wąskie a na zdjęciu z boku o dość dziwnej strukturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi