szunaj Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 (edytowane) Witam Byłem dzisiaj w sklepie dobierać narty dla klienta i widziałem jak właścicielka obniżała ceny tegorocznych Fischerów Worldcup SC pro wiązanie Z13 ;z 2000 zł na 1750 zł Race sc pro z wiązaniem Z12 ; z 1700 na 1550 zł sklep Bielsko.... Może ktoś skorzysta pozdrawiam janusz Edytowane 15 Styczeń 2010 przez SB Usunięcie adresu sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 (edytowane) Obniżki są i to widać nawet na skionline Pierwsze już można było złapac na początku stycznia. Na ebay.de można już zobaczyć Fischer RC4 RACE SC PRO RAILFLEX SP w okolicach 300ojro. Zawsze to taniej niż u nas... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310192845376&ssPageName=STRK:MEDWX:IT Edytowane 15 Styczeń 2010 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Ja te nartki /fischer RC4 SC/ kupiłem w necie za 1350 zł z dowozem , a spotkałem na stoku gościa co miał też te nartki i kupił je w Zakopcu w jakiejś promocji za 1100 zł ,oczywiście nówki . Więc ceny które podajecie są atrakcyjne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi