TCarving Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Witam, mam pytanie gdzie można sprawdzić odległości przejechane na nartach dla karnetów z Kornplatz. Jeżeli to możliwe podajcie linka dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) Witam, mam pytanie gdzie można sprawdzić odległości przejechane na nartach dla karnetów z Kornplatz. Jeżeli to możliwe podajcie linka dzięki. www.dolomitisuperski.com Edytowane 31 Styczeń 2010 przez mihumor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Dzięki ale w której zakładce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 zakladka skipass --> check ski performance, ale serwis jest "temporarely not available". Nie wiem jednak co w tym wypadku oznacza "temporarely". Czy to chwilowe czy jakas dluzsza akcja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Witam, podczas mojego ostatniego pobytu uzyskałem informację od zarządzających ośrodkiem, że ze względu na ochronę danych osobowych w najbliższym czasie nie będzie można sprawdzić na podstawie numeru skipass-u przejechanych kilometrów. Włosi myślą o ponownym uruchomieniu tej opcji, ale musi to być zgodne z obowiązującym prawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi