MB Napisano 11 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2010 W TVN Sport usłyszałem,że Lindsey Vonn ma stłuczenie goleni. Pod znakiem zapytania stoją Jej starty w Igrzyskach Olimpijskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2010 Dziś słyszałem o tym w radiu,myślę jednak,że wystartuje. Wielka strata by była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2010 W TVN Sport usłyszałem,że Lindsey Vonn ma stłuczenie goleni. Pod znakiem zapytania stoją Jej starty w Igrzyskach Olimpijskich. Figo, wczoraj o tym było w innym wątku dotyczącym Olimpiady: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Figo, wczoraj o tym było w innym wątku dotyczącym Olimpiady: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7199 Sorry,że tak "błysnąłem" Usłyszałem w radiu i wpadłem do kompa. Wątek spokojnie można usunąć,zamknąć,wyciąć,zutylizować czy co tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Lindsey mówi, że nie dała sobienawet prześwietlić nogi, bo nie chce usłyszeć o złamaniu nogi przed Olimpiadą. Stało się to na treningu w Austrii. Jeszcze 2 dni temu mówiła, że nie może założyć buta narciarskiego. Najprawdopodobniej ma złamaną kość. Bardzo boli ją goleń, więc najprawdopodobniej o jej decyzji usłyszymy na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi