ravick97 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 no to po makro mamy już kolejne obniżki w sieciówkach. tym razem nowa fala w IS od 12.02. tutaj parę szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 mam pytanie narty z supermarketów są coś warte ? bo mam jeszcze narty dla początkujących (wtedy marka model nie byly takie ważne) , gdyż nie mogę co chwilę sprzetu zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 InterSport nie jest supermarketem, to jedna z większych sieci sprzedaży sprzętu sportowego w Europie, sprzedaje pełnowartościowy sprzęt, ma często normalne modele robione w nieco innym wzorze - gdyż z racji wielkości moze sobie pozwolić na takie zamówienia u producentów. Pozakatalogowe narty z marketów zaś mogą być niewiele warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 mam pytanie narty z supermarketów są coś warte ? bo mam jeszcze narty dla początkujących (wtedy marka model nie byly takie ważne) , gdyż nie mogę co chwilę sprzetu zmieniać. Sieć sklepów Intersportu-to nie market z proszkiem do prania i nartami;),są to sklepy z sprzętem sportowym,a że czasmi mają w swej ofercie sprzęt pozakatologowy:p-ale kto mówi,że gorszy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Straszna łaska, za narty za ponad 2000 zł obniżka o 300:rolleyes:, co daje góra 15% bonifikaty, a nie 30%, bo oczywiście te 70% to ściema dla tych co w nauczycielkę matmy kamieniami ciskali:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2010 Brednie a nie obniżka. Nowe hasło "IS - tylko dla naiwnych" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 14 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2010 A ja na temat takich obniżek 70% mam swoje zdanie. Nie wchodzę i nie kupuję produktów jakichkolwiek w sklepach gdzie przeceny na produkty są większe niż 30%. Dla czego? Bo albo wcześniej chcieli ze mnie zedrzeć i na towarze mieli 100% marży albo chcieli mnie oszukać podwyższając cenę o x% a następnie zrobili wielką obniżkę np. 70%. Ja to nazywam złodziejstwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi