mysiauek Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Jakbyś była w ten weekend w okolicach Jurgowa/Białki/Bukowiny/Zdiaru to mogę pokazać Cloudy A pytanie które zadałaś nie jest proste: każda narta może być dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdziara7 Napisano 25 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Niestety nie realne:( Mieszkam prawie na drugim koncu polski:) na takim zadupiu ze ho ho nawet nie ma gdzie nart poogladac na zywo. No i zostawiacie mnie sama z wyborem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 ja bym na twoim miejscu wzioł cloud 9- linia dla kobiet:) powinnaś być z nich zadowolona bo wiele kobiet sobie chwali tą serie tj cloud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Fischer moze być dla Ciebie nartą dosyć twardą, ważysz niewiele i jeździsz dosc krótko a to mimo,ze najniższa w serii to nie jest narta dla początkujących. Prawdopodobnie sobie z nią poradzisz i mozesz ja kupić ale bedzie trzeba powalczyć, no i czy znajdziesz ją w odpowiedniej długości, to moze być problem- cenowo za to może to być fajna propozycja. Atomic i Att3 to bardzo dobre narty dla sredniozaawansowanych narciarek i tu powinnaś celować jeśli masz na nie budżet. Tym bez problemu dasz radę z uśmiechem na ustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdziara7 Napisano 26 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Dziękuje Wam bardzo za poradę Zeby nie mały budżet przeznaczony na narty to nie bylo by problemu. Cenowo przewaza zakup nart Progressor 7+, 7 znaczy twardosc? Bo przy Cloud jest 9, czyli cloud sa twardsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Nie, twardsze powinny być Progressory. To niezłe narty są i cena dobra, będziesz musiała troche powalczyc z nimi ale dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Dziękuje Wam bardzo za poradę Zeby nie mały budżet przeznaczony na narty to nie bylo by problemu. Cenowo przewaza zakup nart Progressor 7+, 7 znaczy twardosc? Bo przy Cloud jest 9, czyli cloud sa twardsze? ktoś jeździł na obu nartach ? Bo ja tylko na Cloud 9 i na pewno nie są twarde, ale też nie mięczaki. Takie M9 tylko w innym wydaniu rozmiarowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Ja jeździłem Progressor 8+ i jest to narta na pewno dużo twardsza do takich nart kobiecych, wystarczy je wziąść do ręki. 7+ jest mniej twarda ale i tak twardsza bedzie od damskich, tego Progressora rozpatrywalismy dla żony i porównywaliśmy te narty- także Atomica 9, co prawda w sklepie tylko ale wynki oględzin nie pozostawiał wątpliwości, choćby ciężar samej deski czy jej elastycznośc (wiotkość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 (edytowane) Trochę filozofujemy, ale wynika z tego, że P7+ jest twardszy od M9. Że też nie mogę przekonać się do Fischera ... Z drugiej strony: twardośc to nie wszystko. A patrząc na opis Szanownej Pani z pierwszego postu :"Na natrach jezdzę dwa sezony, na róznych trasach oprócz czarnych. Jeżdzę niezbyt szybko, dosc często skęcam gdyż boję się dużych prędkośći." to chyba nie potrzebuje twardszych nart? Dodając to co napisał Darek Lewandowski w poście nr.17 ... no wybór pozostawiamy zainteresowanym! Edytowane 26 Luty 2010 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylek Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 witam, ostatnio mialam ten sam problem. JAKIE NARTY KUPIĆ? zastanawialm sie na fischer vario 4.4 lub progressor 7+. koledzy na forum roznie mi doradzali a nawet i odradzali fischera sugerujac kupno nart dla kobiet. 3 dni temu bylam na Targach KIELCE rozmiawalam z przedstawicielami ATOMICA, FISCHERA Rossignola itd. i skonczylo sie na tym ze zakupilam Fischer progressor 7+. bardzo fajna narta mialam okazje ją wyprobowac, swietnie sie prowadzi przy duzych jak i malym prędkościach. promien skretu ma rozny od 12-17m co naprawde mozna fajnie wykorzystac. no i przede wszystkim swietnie sie trzymaja sa stabilne. zdecydowanie moge polecic!!! cena 1099zl z allegro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 witam, ostatnio mialam ten sam problem. JAKIE NARTY KUPIĆ? zastanawialm sie na fischer vario 4.4 lub progressor 7+. koledzy na forum roznie mi doradzali a nawet i odradzali fischera sugerujac kupno nart dla kobiet. 3 dni temu bylam na Targach KIELCE rozmiawalam z przedstawicielami ATOMICA, FISCHERA Rossignola itd. i skonczylo sie na tym ze zakupilam Fischer progressor 7+. bardzo fajna narta mialam okazje ją wyprobowac, swietnie sie prowadzi przy duzych jak i malym prędkościach. promien skretu ma rozny od 12-17m co naprawde mozna fajnie wykorzystac. no i przede wszystkim swietnie sie trzymaja sa stabilne. zdecydowanie moge polecic!!! cena 1099zl z allegro. Brawo za decyzję, będziesz zadowolona, za te pieniądze kupiłabyś narty kobiece dużo słabsze a tak masz bardzo dobre deski za przyzwoite pieniądze. Jak pojeździsz napisz swoje wrażenia bo tu Panie często pytają a już wrażeniami rzadziej się dzielą więc troche jest mielizn w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi