JC Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich z Rogatej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 Jakiś WZF? Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vince4all Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) Pozdrowienia z Warszawy Tu też jest sporo śniegu Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez SB usunięcie podpisu z linkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich z Rogatej teraz to dopiero na forum wypatrzyłem, Jacek czekał na mnie i się nudził, Jeszcze zez przepraszam za kilkuminutowe spóźnienie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Jacek, już wróciłeś z tego Tyrolu?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 teraz to dopiero na forum wypatrzyłem, Jacek czekał na mnie i się nudził, Jeszcze zez przepraszam za kilkuminutowe spóźnienie:o Dobrze,że to było tylko kilka minut. Inaczej mógłby się spóźnić na wyjazd do...........Tyrolu na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi