bratPit Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Witajcie, już niemal 'witałem się z gąską' w temacie zakupu nowych K2-jek a tu dziś obieram telefon od handlarza nartami używanymi któremu zostawiłem do siebie namiar że ma używane K2 Moto Comp :eek: Cena niewielka (300zł) więc z podejrzeniem podszedłem do tej oferty, obejrzałem no i cóż, na moje niewprawne oko ślizgi wydają się OK, ranty też w miarę (zapewne do naostrzenia o ile jest z czego ale tego ja nie umiem stwierdzić), natomiast wierzch nart jest wręcz zmasakrowany, ja wiem że tym się nie jeździ ale poczytawszy artykuły dotyczące używek - sugerujące przede wszystkim osobom bez doświadczenia nie kupowanie nart używanych - a jeżeli to kupowanie takowych które wyglądają niemal jak nowe, pytanie do Was czy ktoś z doświadczonych kolegów z forum mógłby obejrzeć te narty w Bronowicach w zamian za symboliczny czteropak ulubionego piwa/dużą czekoladę/kawę* i powiedzieć czy jest w ogóle sens interesować się tym czy dać sobie spokój bo to złom narciarski (co sugeruje wygląd wierzchu) ? Narty te są prawdopodobnie z wypożyczalni z Austrii, wiązania Tyrolia jakieś rentalowe DIN4-13 - uszkodzenia wierzchu sugerują że w większości jeżdżone raczej na 13-tce :eek: Czy dać sobie spokój i kupić nówki za ca. 1400zł? z góry dzięki za sugestie, brat Ps jeżeli ktoś dysponuje czasem (sklep gdzie są te narty wystawione jest do 20tej) proszę o info na priv, *- w zależności od preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Czy dać sobie spokój i kupić nówki za ca. 1400zł? dać sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Co to za sklep? Podaj adres, może się uda rzucić okiem, w sumie pracuje na Bronowicach to moze jakoś się uda. Niemniej z twojego opisu to nie wygląda zachecająco-narta znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi