80dagpangi Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 witam. nigdy nie jezdzilam. chcialabym sie dowiedziec jakie narty bylyby dla mnie odpowiednie ? mam 172 cm wzrostu 65 kg. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 witam. nigdy nie jezdzilam. chcialabym sie dowiedziec jakie narty bylyby dla mnie odpowiednie ? mam 172 cm wzrostu 65 kg. pozdrawiam Zobacz na stronie głównej-dobór sprzętu:rolleyes:Poczytaj troszkę,ktoś tam zamieścil kupę informacji na ten temat,nie mówiąc,że kawał cięźkiej roboty:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Cześć, Zacznij od wypożyczalni i ewentualnego instruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Cześć, Zacznij od wypożyczalni i ewentualnego instruktora Popieram ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Cześć, Zacznij od wypożyczalni i ewentualnego instruktora ;)ale to nie przeszkadza zapoznać się wcześniej i poczytać troszkę o sprzęcie:p,czy podstawie techniki:rolleyes:W czasie nauki z instruktorem ,znajmość terminologii narciarskiej ułatwia naukę i przyspiesza doskonalenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Cześć, Zacznij od wypożyczalni i ewentualnego instruktora dokładnie tak, kupowanie nart "do nauki" to nie jest dobry pomysł (mam przykłady w rodzinie), wypożyczenie łatwych i popularnych nart w rejonie "naukowym" to koszt rzędu 20-25zł/dzień, więc należy zadać sobie pytanie czy warto? szczególnie na początku szkolenia narciarskiego często zmienia się typ nart na których dobrze się człowiekowi jeździ, jak sądzę nie ma sensu wydawać kilkaset złotych na coś co za chwilę nie będzie Ci odpowiadać, brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Pierwszy wyjazd na narty cały sprzęt z wypożyczalni + instruktor -po powrocie boli d..... pytanie nie poddajesz się ? Drugi wyjazd + instruktor powinno być "oj cieszy Trzeci wyjazd -będę jeździł/a !!!! Kupuje buty narciarskie -zadaje pytanie na skionline jakie? przeczytawszy temat "dobór butów":):) itd... a potem narty ...dopiero:cool: I bez bólu nie ma nauki życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 jako początkujący muszę stwierdzić że dareklewandowski dobrze radzi , wypożyczalnie wypożyczalniami bywa tak że wciskają to co mają bo to co nadawałoby się już poszło do jazdy . Osobiście za drugim razem jak pojechałem na narty to podziękowałem w dwóch wypożyczalniach za narty dopiero w trzeciej było ok . Dlatego poczytać i zadawać pytania warto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 jako początkujący muszę stwierdzić że dareklewandowski dobrze radzi , wypożyczalnie wypożyczalniami bywa tak że wciskają to co mają bo to co nadawałoby się już poszło do jazdy . Osobiście za drugim razem jak pojechałem na narty to podziękowałem w dwóch wypożyczalniach za narty dopiero w trzeciej było ok . Dlatego poczytać i zadawać pytania warto Chociaż jedyny czyta,to co piszemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi