marboru Napisano 23 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Maklakiewicz i Himilsbach na nartach w poszukiwaniu weny twórczej... Mistrzowie [YOUTUBE] [/YOUTUBE] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 no to dorzucam zagadkę: w jakim miejscu Mistrzowie dokonali tego ekstremalnego zjazdu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Wiem, ale nie powiem:), by nie psuć zabawy, chyba, że przewidujesz jakieś nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Wiem, ale nie powiem:), by nie psuć zabawy, chyba, że przewidujesz jakieś nagrody? Dobrze powiedziane bo też wiem A w filmie był jeszcze jeden świetny moment, gdy Himilsbach z pomocą milicjanta wpadł do potoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2010 W Zakopanym to wszyscy wiedzą... ...ale... ...ale mam małe podejrzenie, że to po dachu Bończy jazda się odbywa :):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi