libero70 Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Witam serdecznie!!!..od 3-4 lat często korzystam z rad tego forum..teraz przyszedł czas na rejestracje .i mam nadzieje czynny udział Przygoda z nartami zaczęła się 4 lata temu.....Wisła,kolejny rok to Białka..Zieleniec no i Ustroń oraz Wisła ( mam 40 km) Dwa lata temu styczęn 2009 - odważyłem się na Dolomity ( głośno było w prasie o wycieczce - biuro z Mysłowic - zostawiło nas samym sobie - nie zapewniło skipassów - mimo, że takowe były w cenie - pomijając kwestię zakupu skipassów - narciarsko było jak najbardziej ok. A nawet przywiozłem pamiatkę - pęknięte żebro - w ostatni dzień jeżdżenia... Ostatni sezon - styczeń 2010 - - Poszliśmy na całość - Trzy doliny Francja - noclegi Les menuires/ Le bettex,...za całkiem rozsądne pieniądze..( jesli kogoś interesuje- Oczywiście służe info) - t A ten sezon? znowu trzy doliny - ten sam pensjonat w le bettex, - 21-30 styczen...a przełom luty/marzec autem Austria - męski wypad - ale tu konkretów nie mamy- licze na rady Jeżdżę rekreacyjnie - myślę, że solidna 7 wg forumowych kryteriów Pozdrawiam wszystkich - i życzę częstych spotkań na stoku i poza tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Vitaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 witamy na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Strzała Narciarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witam ostrego zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witaj w fajnej grupie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi