amberka Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Długo mnie tu nie było, więc wypada się ponownie przywitać )) Dobrze Was znowu "widzieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 witam gdzie tak długo byłaś jak można tu nie zaglądać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Witaj ponownie! Nie miałaś wyjścia,musiałaś tu zajrzeć,to zew natury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Cześć Amberka:)co słychać,Rodzina powiększona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 No właśnie, mi tez coś to wygląda na nadmiar "obowiązków małżeńskich" ;) Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Soczek napisał to co ja też miałem na myśli. Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 ojej nawet się troszkę stęskniłam i wstyd mi z powodu aż tak długiej rozłąki. To się więcej nie powtórzy Zasypaliście mnie pytaniami więc zacznę od początku. Gdzie byłam? To tu to tam... Pisałam pracę, potem dostałam pracę. Ogólnie natłok obowiązków, z powodu którego w zeszłym sezonie prawie nie założyłam nart Ale teraz się powoli wszystko stabilizuje, obowiązkó małżeńskich trochę jest, ale rodzina moja liczy na arzie sztuk dwie ze mną włącznie oczywiście. I teraz w głowie to mi na razie narty a nie jej powiększanie jak tu co niektórzy sugerowali a tak w ogóle to mawiają, że głodnemu chleb na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 I teraz w głowie to mi na razie narty a nie jej powiększanie jak tu co niektórzy sugerowali Ojejku, nie musi się od razu udać, chociaż popróbuj ;) a tak w ogóle to mawiają, że głodnemu chleb na myśli... "Normalny" facet z dziada pradziada i z małpy jest zawsze "głodny" No to Nas juz nie opuszcaj i wracaj do białego szaleństwa Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi