marcus Napisano 25 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 No z tym jest problem, ale czasami się zdarza . Dwa sezony temu Grzesiek Dendys wyjeździł się na Pilsku. Opowiadał, że warunki do jazdy w puchu były genialne. A ja. Ja planuje w tym sezonie wysokie góry, gdzie śnieg musi być, no musi być po pachy . Tu możecie zobaczyć to miejsce. IfwOOi7zfG0 Byłem tam dwa razy, piękna, dzika okolica ale śnieg miałem tylko raz, nawet powyżej 3000m były tylko kamienie - życzę puchu po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 Witaj marcus! Jest okazja ci podziękować, bo według Twoich wskazówek podszedłem do zakupu butów i wszystko odbyło się bezproblemowo. Także dzięki Polecam ten wątek każdemu, kto musi zmieniać buty narciarskie. Pozdrawiam. Coś mało się udzielasz na forumie, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Jacku,ja niecierpliwie czekam na wrażenia z jazdy na tych Watea 101 i 114. Cieka też jestem,jak bardzo ma znaczenie ten rocker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Jacku,ja niecierpliwie czekam na wrażenia z jazdy na tych Watea 101 i 114. Cieka też jestem,jak bardzo ma znaczenie ten rocker. No to jeszcze poczekasz, bo do tych nart potrzeba duuuużo śniegu Co rockera, to testowałem inne narty: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11675 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 No to jeszcze poczekasz, bo do tych nart potrzeba duuuużo śniegu Przecież wystarczy,że sobie wybierzesz termin,a warunki,jak wiemy, zapewne będą takie jak zwykle - narty free,więc 5 metrów puchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Przecież wystarczy,że sobie wybierzesz termin,a warunki,jak wiemy, zapewne będą takie jak zwykle - narty free,więc 5 metrów puchu! Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi