endless Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Witam Chce zacząć swoją przygodę z nartami i zdecydowałem, że zacznę od butów, które jednak kupię nie na giełdzie czy allegro ale w sklepie. Proszę podajcie jakieś namiary na sklepy w Krakowie lub Katowicach lub ich okolicach szczególnie te które są warte uwagi. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Witam Chce zacząć swoją przygodę z nartami i zdecydowałem, że zacznę od butów, które jednak kupię nie na giełdzie czy allegro ale w sklepie. Proszę podajcie jakieś namiary na sklepy w Krakowie lub Katowicach lub ich okolicach szczególnie te które są warte uwagi. Z góry dziękuje CH Zakopianka masz dwa dobre duze sklepy Intersport i Windsport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz35 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Przy "zakopiance" jest tez sklep i-sport (nie inter sport- chociaż ten też tam jest). Mają spory wybór i już chyba jakies obniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Będąc ostatnio na prezentacji nart Blizzard i butów Tecnica poznałem właściciela sklepu http://www.extremebike.com.pl , który w Siemianowicach jest dystrybutorem tych marek. Człowiek podchodzi profesjonalnie do swojego zajęcia, tak więc myślę, że możesz odwiedzić ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQba Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 dokładnie na "zakopiance" masz te 3 sklepy. Najlepiej chyba doradzą Ci w windsportcie . Natomiast jeśli chodzi o ceny to warto poszukać bo w niektórych przypadkach ich super promocje nie koniecznie są takie super. a dodałbym jeszcze rowmix na mogilskiej też w większości ogarniają temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 W Rudzie śląskiej/Kochłowicach jest fajny sklep o nazwie Tirol Ski. Osobiście polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juna Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Polecam sklep firmowy Atomica na Placu Wolności w Katowicach-mają duży wybór butów i rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endless Napisano 22 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 odp Witam znalazłem taki sklep w Krakowie czy wart tam zajrzeć info-narty(kropka)pl A co sądzicie o giełdzie na rotundzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 A co sądzicie o giełdzie na rotundzie Ciemno, zimno, do domu daleko:biggrin: Ja nie polecam tej miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Witam Chce zacząć swoją przygodę z nartami i zdecydowałem, że zacznę od butów, które jednak kupię nie na giełdzie czy allegro ale w sklepie. Proszę podajcie jakieś namiary na sklepy w Krakowie lub Katowicach lub ich okolicach szczególnie te które są warte uwagi. Z góry dziękuje Moim zdaniem warto w sklepie przymierzyć i wybrać konkretny model a potem poszperać w necie w sklepach internetowych...a zaoszczędzone pieniążki wydać na lub włożyć do skarpety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 zdecydowanie windsport i nie kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 w Katowicach na Trzech Stawach masz Ski-Team a obok potężny Go-Sport i ten polecam ogromny wybór od sprzętu w typowych śeciówkach po najwyższe modele nart i butów o odzięży nie wspomne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 I w jednym i w drugim nikt nie zainteresowany klientem i sprzedażą ... Pozostaje tylko TirolSki i Atomic na pl.Wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Miśku może mieliśmy szczęście :, byliśmy w ostatnią niedziele kupić córce spodnie w Go-sport i młody sprzedawca dwoił się i troił,choć na wszystkie pytania mojej żonki trudno mu było odpowiedzieć ale skąd ja to znam :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 TirolSki to i owszem ale atomic to już relikt przeszłości nic tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Nie wiem czy w Atomicu coś zostało ,ale przed sezonem (wrzesień) można było kupić buty z przed 2 sezonów za połowę ceny.Proponuję zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 (edytowane) Witam znalazłem taki sklep w Krakowie czy wart tam zajrzeć info-narty(kropka)pl A co sądzicie o giełdzie na rotundzie info-********* to komis i może coś wypatrzysz z używanych nart. W tym roku dosyć słaby wybór, ale dość rozsądne ceny. zdecydowanie windsport i nie kombinuj Zdecydowanie znajdziesz tańszy i z lepszymi doradcami sklep w Krakowie. Wystarczy podejść 50 metrów dalej do isportu i spotkać się ze sprzedawcą który wie co sprzedaje. I aby nie być gołosłownym sprzedawcaw Windsporcie twierdził że ta narta http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2448&id_modelu=3234 to wcześniejszy model tej narty http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3244&id_modelu=4642 i on mi, (ponieważ było to przed sezonem) zejdzie z 2tys z haczykiem na 1300zł Edytowane 23 Listopad 2011 przez Jeronimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi