johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 a kto Ci te piers bedzie z grila przyzadzał cały dzień ? skoro Ty łowisz? A wiesz jak łowienie wygląda? Montuję sprzęt,zarzucam i... najgorsze za mną! Później trzeba szybko opróżnić pierwszego browara - będzie służył jako sygnalizator brań - i siedzimy i się bawimy!Brań się nie obawiamy,bo rzadko się zdarzają... Jest spooooro czasu na grilla... Zapraszam na łowy! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 A wiesz jak łowienie wygląda? Montuję sprzęt,zarzucam i... najgorsze za mną! Później trzeba szybko opróżnić pierwszego browara no tak - brań sie nie obawiamy:) bo za głosno browar łykacie....Ty wiesz ze ryby wszytko słysza ? no z tym łowieniem to ja sie pisze sprzet jest tylko wędkarzy mi tu w Zywcu brak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 no tak - brań sie nie obawiamy:) bo za głosno browar łykacie....Ty wiesz ze ryby wszytko słysza ? no z tym łowieniem to ja sie pisze sprzet jest tylko wędkarzy mi tu w Zywcu brak;) W Żywcu brak wędkarzy?Ja znam tam jednego,co mi spać nie daje! ;) Zapraszam!Dzieje się wiele! Kiedy rozpoczynamy sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 W Żywcu brak wędkarzy?Ja znam tam jednego,co mi spać nie daje! ;) Zapraszam!Dzieje się wiele! Kiedy rozpoczynamy sezon? no jak lody puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Trochę o Coli Skład Coli Zero: woda dwutlenek węgla barwnik E150d, kwas fosforowy, substancje słodzące – cyklaminiany, acesulfam K, aspartam, naturalne aromaty – w tym kofeina, regulator kwasowości – cytryniany sodu Zawiera źródło fenyloalaniny. Zapyta ktoś to co pić, Domowe napoje izotoniczne. 1. Kompot owocowy gotowany bez cukru plus szczypta soli na 1 litr - izotonik znany od pokoleń 2. W trasie- sok 100% wymieszany na pół z wodą i szczypta soli. Najlepiej, żeby były to soki świeżo wyciskane, a już koniecznie trzeba zwrócić uwagę, czy to, co kupujemy to rzeczywiście sok, a nie napój czy nektar, które zawierają dodatek szkodliwego tzw syropu glukozowo-fruktozowego. W czasie długiej trasy rowerowej polecam kwaśne mleko lub piwo. Na narty herbata z domowym sokiem lub miodem plus cytryna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi