marboru Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Czy Aksel-Lund Svindal to skoczek narciarski? Oczywiście nie...chodź na trasie DH w Are w 2006 roku skoczył 80m na nartach zjazdowych w czasie zawodów :eek: Popatrzcie: [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yDVg7ipdulY&feature=player_embedded#at=72[/YOUTUBE] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Telemark trochę markowany, ale sylwetka w locie ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 nogi to on musi mieć ze stali ,że ten skok ustał:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 z tego co ja widzę on wykonał 2 potężne skoki a nie tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Jak patrzę na pierwszy skok Svindala to mi się przypominają wakacje nad morzem... mewy też tak machały skrzydłami:D Nogi faktycznie musi mieć ze stali ale sam skok był wyjątkowo brzydki... dla mnie mistrzem skoków jest Cuche:rolleyes: ehhh... już w trakcie lotu wkłada kije pod pachy i przyjmuje sylwetkę zjazdową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi