aniabg1 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Witam postanowiłam sobie kupić w tym roku narty VOLKL ATTIVA FUEGO i zastanawiam się nad długością czy 165 cm czy 158 cm? mam 178 cm wzrostu obecnie jeżdżę na Fischer viron 4.4 o dł. 160 cm i jestem bardzo zadowolona, jak dla mnie idealne jaką długość mi doradzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 165 cm choć w zasadzie powinienem zapytać ile ważysz? niemniej 158 będą przy twoim wzroście słabsze a nawet powiem, że zbyt krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgadzam się z poprzednikiem i radzę kupić narty o długości 165 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniabg1 Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi